+36-30-984-6380

Rólam Mészárosné Földessy Mária vagyok, okleves fitness instruktor,  AVIVA módszer oktató és mozgásfejlesztő babajóga oktató.
Eredeti szakmám közgazdász, és a bankszakmában dolgoztam 25 évig.  50 éves koromban ébredtem rá, hogy szeretnék teljesen mást csinálni és még sose késő újra kezdeni, ezért elköszöntem a munkahelyemen és elkezdtem az „újra tanulást”. Mivel mindig is fontosnak tartottam a sportolást, a mozgást és e szerint is éltem, úgy éreztem, hogy ebbe az irányba kell tovább haladnom.
 
Miért is pont az AVIVA torna, amit választottam?
45 éves koromban kellemetlen tűneteket tapasztaltam magamon, menstruációs ciklusom felborult, nagyon erős hőhullámaim voltak nappal és éjszaka, amely heves szívdobogással és rossz alvással párosult. Mivel a természetes gyógymódok híve vagyok, elkezdtem keresni azokat a lehetőségeket, amelyek természetes módon szüntetik meg ezeket a panaszokat. Ennek a keresésnek az eredménye lett az AVIVA torna, melynek pozitív hatásait saját magamon pár hónapon belül megtapasztaltam. Először azt vettem észre, hogy nincs heves szívdobogásom, majd éjszakai izzadások is fokozatosan csökkentek, ki tudtam piheni magam, jobb lett a hangulatom, és visszafogytam az eredeti súlyomra. További eredménye a tornának, hogy korábban petefészkemben diagnosztizált kisebb cisztát sikerült eltüntetnem.
Saját pozitív tapasztalataim, tornázóim visszajelzései, és a tornának köszönhetően megszületett kisbabák is megerősítettek abban, hogy ezt a csodálatos mozgásformát másoknak is meg kell ismerni, és boldog vagyok, hogy AVIVA módszer népszerűsítői közé tartozok.
 
Mind az alaptanfolyamon, mind a gyakorló órákon igyekszek kellemes hangulatot teremteni és a résztvevőkkel megosztani mind azt a tudást és tapasztalatot, amit az évek alatt megszereztem.
 
Várlak szeretettel!

Mészárosné Földessy Mária
Hivatalos AVIVA módszer oktató                                       Okleveles mozgásfejlesztő babajóga oktató